Aanbod > Testen

DISC

Het DISC-model van Marston is gebaseerd op het werk van Carl Gustav Jung, die 4 dimensies van gedrag beschrijft.

Gedrag is het beste te omschrijven als de waarneembare interactie van een individu met zijn/haar omgeving. De manier waarop men zaken aanpakt, de manier waarop men reageert op de dingen die in hun omgeving gebeuren. Maar ook de manier waarop men graag benaderd wilt worden door anderen, en hoe men anderen benadert.

Het DISC-model is gemaakt voor het observeren en analyseren van gedrag. Het DISC profiel geeft aan waar gedragtechnisch de voorkeur ligt, HOE iemand zijn taken aanpakt en met anderen communiceert.

DISC assessment

Het DISC assessment is een online vragenlijst die door u wordt ingevuld. Dit genereert een uitgebreid rapport waarin uw DISC profiel wordt weergegeven, met verbetertips voor jezelf. Ieder DISC assesssment wordt individueel besproken.

Het DISC assesment kan een tool zijn voor de manager of teamlid om zichzelf beter te begrijpen en zich succesvoller te gedragen in verschillende situaties t.a.v. interne en externe klanten.

De leidinggevende kan, naast de individuele rapporten, ook een teamrapport aanvragen dat o.a. de bedrijfscultuur in beeld brengt.

 

Sales Skills Analyse

De Sales Skills Index analyse creëert een volledige en objectieve beeldvorming over de vaardigheden van uw account managers, hun sterktes en verbeterpunten (zowel op het vlak van prospectie- en verkooptechnieken als relatievorming). Dit beeld kan de basis vormen voor optimalisatie van een stappenplan volgens de ontwikkelingsbehoeften van de account manager(s).

 

 

 

© .BE Training - Peter Verreycken Grote Hoek 9 B-2170 MERKSEM l webdesign: Art Dokus l login